Käsi- ja jalkahoidot

Varaa itsellesi tai ystävällesi hemmottelevia käsi- ja jalkahoitopalveluita Retroon Helsingin Pikku-Huopalahteen. Käsihoidossa ja perinteisessä jalkahoidossa käytän virolaista luomusetifioitua Joik Organic sarjaa. Made in 7 heaven Secret Forest Spa tuotteet kutsuvat sinut hemmotteltavaksi Spa jalkahoitoon. Lisäpalveluiden avulla voit räätälöidä hoitoasi mieltymyksiesi mukaan. Lakkauksen käsien ja varpaiden kynsiin saat SHELLAC™ kestolakkauksella 14+ päivää kestävän upean lakkauksen. Voit räätälöidä hoitoasi lisäpalveluiden avulla.

JOIK Organic on virolainen luomusertifioitu kosmetiikkasarja, joka poimii puhtaan luonnon parhaat aktiiviaineet ja yhdistää ne tämän päivän tietoon, minimalistiseen designiin ja pohjoisen ihonhoidon korkeisiin kriteereihin.

Made in 7 heaven Secret Forest on suomalaisen metsän inspiroimana luotu kotimainen ja vegaaninen jalkahoitosarja. Tuotteet tehdään pienerissä Tampereella, jotta saat vain tuoreita raaka-aineita. Secret Forest tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon tehoainetta, männynneulasuutetta. Pääset tutustumaan tuotteisiin Metsän lumo -jalkahoidossa, joka on kuin rentouttava matka salaiseen aarniometsään.

Hinnasto

LisätietojaKestoHinta
Klassikko – jalkahoitoPerinteisen jalkahoidon ystävälle sopiva perusteellinen jalkahoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoidossa huolletaan kynsinauhat, leikataan ja viilataan kynnet, poistetaan kovettumat ja känsät. Lopuksi (kynnet lakataan,) ja tehdään kevyt jalkahieronta60 min75 e
Metsän lumo -jalkahoitoHemmotteleva, metsäinen Spa jalkahoito sinulle, jolla on terveet jalat ja kynnet. Palveluun kuuluu pehmittävä jalkakylpy, jalkojen suolakuorinta, kovettumien kevennys, kynsien leikaus ja viilaus, piparminttuinen ääreisverenkiertoa elvyttävä jalkanaamio, pitkä jalkahieronta sekä kynsien lakkaus.90 min95 e
Kynsien leikkausSinulle, joka tarvitset vain pientä fiksausta. Tämä hoito sisältää kynsinauhojen huolellisen hoidon sekä kynsien tarkan leikkauksen.20 min32 e
Kovettumien kevennysSinulle, joka tarvitset vain pientä fiksausta. Nauti pehmeästä ja rentouttavasta jalkakylvystä, joka auttaa pehmittämään ihoa ja valmistaa sen kovettumien poistoon. Kevyt kovettumien poisto jättää jalat pehmeiksi ja sileiksi.Hoidon päätteeksi levitetään hoitovoide joka ravitsee ja kosteuttaa jalkojasi.
20 min32 e
Klassikko – käsihoitoKokonaisvaltainen ja kosteuttava käsihoito alkaa kyynärpäihin asti ulottuvalla sokerikuorinnalla, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihosi silkinpehmeäksi.
Hoidossa huolehditaan myös kynsistäsi ja kynsinauhoistasi muotoillen kynnet, ja työntelemällä kynsinauhat. Kosteuttava käsinaamio ravitsee ihoasi syvältä ja antaa käsillesi ihanan pehmeyden.
Valitse haluamasi kynsilakka All Tigers kynsilakkasävyistä ja anna käsillesi pirteä väripilkku. Kevyt käsihieronta rentouttaa ja virkistää väsyneitä käsiäsi.
65 min65 e
PikamanikyyriHoidossa huolehditaansekä kynsistäsi että kynsinauhoistasi nopeasti ja ammattitaidolla. Kynsien ja kynsinauhojen hoito tekee käsistäsi ja kynsistäsi kauniit ja hyvinhoidetut. Hoitovoiteen levitys ravitsee ja kosteuttaa kynsinauhojasi ja ihoasi tehokkaasti. Valitse haluamasi sävy All Tigers kynsilakoista joka viimeistele kyntesi kauniilla lopputuloksella.
30 min30 e

Lisäpalvelut

LisätietojaKestoHinta
Kosteuttava käsinaamio10 min5 e
Shellac™ lakkaus yksivärinen40 min29 e
Shellac™ lakkaus ranskalainen55 min39 e
Shellac™ lakkaus varpaat40 min29 e
Jalkojen kuorinta10 min5 e
Jalkojen lisähieronta20 min15 e

Voit varata ajan oheisesta linkistä. Saatavilla myös lahjakortteja.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Hinnasto voimassa 1.1.2024 alkaen, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Korttimaksut

Peruutusehdot: Hoidon peruutus tulee tehdä viimeistään 12h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomasta, tai saapumatta jättämisestä veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa hoito siirretään seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.