Meikkaukset

Jokainen nainen on kaunis ja ansaitsee vain parasta. Meikkauspalvelut ovat hyvä lisä, kun tarvitset kestävää ja kaunistavaa ehostusta elämäsi tärkeimpään juhlaan. Ammattilaisen meikkaajan tekemä meikki on kestävä, sinun parhaat puolesi esille tuova ja mielekäs.

Aina kiireessä ei kerkeä lähteä hoitolalle, mutta ei hätää! Minä voin tulla myös sinun luoksesi Helsingissä ja ympäri pääkaupunkiseutua matkakulujen ja kilometrikorvauksen hinnalla.

Tuotteina käytän eläinkokeettomia kosmetiikkasarjoja: maskeeraajien suosima Ben Nye, Austraalialainen luonnonkosmetiikkabrändi Zuii organic, sekä ihoa hoitava mineraalimeikkisarja Emani minerals.

Emani minerals on yhdysvaltalaisen Michelle Doanin kehittämä ihoa hoitava mineraalimeikkisarja. Tuotteet sopivat herkälle, kuin myös ongelmaiholle, sillä niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia. Emani Minerals kuuluu SafeCosmetics-järjestöön. Kaikki tuotteet ovat pakattu kierrätettävästä materiaalista tehtyihin käyttäjäystävällisin ja kauniisin pakkauksiin.

Zuii Organic on luomusertifioitu ammattitason värikosmetiikkasarja. Tuotteissa ei käytetä vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Sarjan tuotteet perustuvat kukkauutteiden, kasviperäisten aineiden, ja mineraalien hellivään vaikutukseen. Sarjalla löytyy useampia sertifiointeja kuten: eurooppalainen BDIH/Cosmos, australialainen NASAA, Cruelty Free ja Vegan Friendly.

Hinnasto

LisätietoaKestoHinta
Meikkitaitoja RetrostaPäivämeikki sisältäen meikkiopastuksen !
Palveluun sisältyy ammattilaisen tekemä raikas päivämeikki, jonka jälkeen tehdään räätälöity demostraatio valitsemallesi alueelle kuten silmät.
Demonstraation jälkeen pääset itse kokeilemaan opittuja tekniikoita ammattilaisen valvonnassa, jotta voit varmistaa, että osaat toteuttaa meikin myös kotona
70 min90 e
Retron pikameikki– siisti ja huoliteltu look
– esimerkiksi yrityskuvaukseen
35 min60 e
JuhlameikkiSisältää irtoripset.60 min85 e
KuvausmeikkiSopii vaativiin studio-olosuhteisiin.60 min85 e
HäämeikkiSisältää koemeikin ja irtoripset.60 min + suunnittelutyö170 e
Koemeikki– selvitetään asiakkaan tarpeet ja odotukset
– tehdään koevedos
– asiakkaalla voi olla mukana havainnekuvia
60 min80 e
Häiden survival kit– häämeikki (sis. koemeikin)
– kaason juhlameikki
– sulhasen puuterointi
90 min hääpäivänä270 e
Matkakustannukset
– B vyöhyke
– B+C vyöhyke
– A+B vyöhyke
– B+C+D vyöhyke
Kilometrikorvaus

5,90 e
5,90 e
5,90 e
8,20 e
1e/km

Voit varata ajan oheisesta linkistä. Saatavilla myös lahjakortteja.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Hinnasto voimassa 1.1.2024 alkaen, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Korttimaksut

Peruutusehdot: Hoidon peruutus tulee tehdä viimeistään 12h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomasta, tai saapumatta jättämisestä veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa hoito siirretään seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.