Kasvohoidot

Retron monipuolisesta kasvohoitovalikoimasta löydät mm. rentouttavia, rauhoittavia sekä puhdistavia kasvohoitoja. Hoidot tehdään luonnonmukaisilla ja eläinkokeettomilla tuotteilla. Voit myös täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluiden avulla. Katso tarkemmat kuvaukset alla olevasta palvelukuvauksesta.

Pevonia® on yksi maailman johtavista luonnonmukaisista spa- ja ihonhoitosarjoista.

Pevonia® on yksi maailman johtavista luonnonmukaisista spa- ja ihonhoitosarjoista. Eläinkokeettomat tuotteet hemmottelevat luonnosta peräisin olevilla raaka-aineilla yhdistettyinä viimeisempiin teknologioihin. Oli iho-ongelmasi kuinka pieni tai suuri, Pevonialla saadaan aikaan näkyviä tuloksia ja unohtumattomia spa-elämyksiä.

Gua sha -kasvohoito

Purodoré on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ripauksella luksusta. Rentouttavat ja kiinteyttävät Gua sha -kasvohoitomme tehdään mm. kultaa ja shampanjaa sisältävillä aikuisen ihon hoitotuotteilla. Gua sha -hinnasto.

Gua sha on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto.

Gua sha on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto. Menetelmän tiedetään olevan ainakin 2000- vuotta vanha. Menetelmässä lihaksia stimuloidaan hankaavilla ja pyörivillä liikkeillä erilaisia lastoja käyttäen, vapauttaen patoutunutta energiaa “qi” takaisin vereen. Lastoina on alun perin käytetty mm. eläinten luita, lusikoita ja kolikoita.

Kosmeettinen Gua sha parantaa ihon verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja auttaa sulattamaan lihasjumeja. Se myös parantaa lymfanestekiertoa ja poistaa turvotusta. Hoitolassa on myynnissä Gua sha -lastoja, joilla pystyt hoitamaan ihoa kotonasi. Säännöllisesti tehtynä ihosta tulee hehkeä, elinvoimainen, ja kiinteytyneempi. Kasvohoitoja voit täydentää Gua sha -hieronnalla. Lisäpalvelussa hierotaan kohdennetusti haluamiasi kasvojen ongelmakohtia kuten otsaa, silmänympärysaluetta, suun ympäryksiä, kaulaa tai nenäpieliä, joissa iän muutokset näkyvät. 

Gua sha -hoitoa ei suositella ihon tai kehon tulehdustiloissa, täyteaine- tai pistoshoitojen jälkeen (3kk), leikkauksien jälkeen, sydämen vajaatoiminnasta kärsiville, verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpähoitojen aikana. Muissa vakavissa sairauksissa suosittelen ennen hoidon varaamista keskustelemaan lääketieteen ammattilaisen kanssa Gua sha -hoidon sopivuudesta sinulle. 

Hinnasto

LisätietoaKestoHinta
LuonnonkaunisPuhdistava kasvohoito sopii sinulle, jolla on epäpuhtauksia tai viimekertaisesta kasvohoitokäynnistäsi on vierähtänyt aikaa. Voit valita hoitomuotoina klassisen ihonpuhdistuksen, timanttihionnan tai ultraäänen – ihan miten haluat! Hoito räätälöidään juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, joten voit odottaa yksilöllistä hoitoa, joka tekee ihostasi heleän, hehkuvan ja virkistyneen.
45 – 60 min80 e
Aalto –
kasvohoito
Aalto on kuin virkistävä tuulahdus mereltä, kosteuttaen ja rauhoittaen ihoa. Hoidon aikana hellitään ihoasi alkupuhdistuksella ja entsymaattisella kuorinnalla, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja valmistelee ihoasi kosteuttavalle hoidolle.
Nauti ihanasta kasvohieronnasta, ja kosteuttavasta, rauhoitusta tarjoavasta, punaisuutta tasoittavasta kasvonaamiosta, jonka aikana hierotaan myös decolte ja hartiaseutu. Hoidon päätteeksi viimeistelemme ihosi levittämällä seerumin ja loppuvoiteet.
60 min85 e
Vintage –
kasvohoito
Heleyttävä kasvohoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 30+ iholle. Hoidossa sinua odottaa ihon alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta sekä rentouttava kasvohieronta. Lisäksi saat nauttia kosteuttavasta ja ihoa uudistavasta naamiohoidosta, joka tekee ihostasi pehmeän ja säteilevän. Naamion aikana hellitään decolte ja hartiaseutua hieronnalla !
Lopuksi viimeistellään kasvohoito tehokkaalla seerumilla ja loppuvoiteilla.
60 min85 e
Nostalgia -kasvohoitoTervetuloa kokeilemaan kiinteyttävää ja napakoittavaa peptidi kasvohoitoa, joka on suunniteltu erityisesti elastisuutta menettäneelle 50+ iholle. Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, kasvohieronta, ihoa kosteuttava ja uudistava naamio. Naamion aikana hellitään decolte ja hartiaseutua hieronnalla !
Lopuksi viimeistellään kasvohoito tehokkaalla seerumilla ja loppuvoiteilla.
60 min85 e
SilmänympäryshoitoKosteuttava ja napakoittava hoito Gua sha -hieronnalla herkälle silmänympärysiholle.
Hoito alkaa kasvojen alkupuhdistuksella ja kosteuttavan silmänympärysnaamion levityksellä, joka ravitsee ja virkistää ihoa. Samalla nautit kevyestä kasvohieronnasta, joka auttaa rentouttamaan ja elvyttämään ihoasi.
Naamion jälkeen hierotaan silmänympärysalue Gua sha -tekniikoita käyttäen. Hieronta vähentää turvotusta, parantamaan verenkiertoa ja häivyttää hienoja juonteita.
Lopuksi hoito viimeistellään ravitsevalla silmänympärysvoiteella, joka antaa ihollesi täydellisen viimeistelyn ja kosteutuksen.
30 min32 e

Gua sha -kasvohoidot

LisätietojaKestoHinta
Rentouttava
Gua sha
Hemmotteleva kasvohoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Gua sha -hierontaan. Hoito alkaa ja päättyy rentouttavaan Koshi-tuulikellon säestyksellä, luoden rauhoittavan ja harmonisen tunnelman.
Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, ja intensiivisen 35 minuutin Gua sha -hieronnan. Tunne kuinka kasvojesi jännitys hellittää ja iho saa uutta elinvoimaa tässä ainutlaatuisessa hoitokokemuksessa.
45 min65 e
Rentouttava Gua sha
-sarjahoito
Hemmottelua ja rentoutumista kahdessa hoitokerrassa, jotka jättävät sinut hehkumaan sisäistä kauneuttasi. Tämä sarja sopii erinomaisesti myös lahjaideaksi läheisellesi, joka kaipaa hemmottelua ja omaa aikaa45 min120 e
Retron luksushetki Koe täydellinen hemmotteluhetki, joka hellii sekä kehoa että mieltäsi. Retron luksushetki on kokonaisvaltainen ja hemmotteleva kasvohoito hetki itsellesi. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, 60 minuutin kiinteyttävän Gua sha -hieronnan, joka jättää ihollesi upean hehkun.
Hieronnan jälkeen levitetään elvyttävä kasvonaamio, jonka aikana jalat saavat hemmottelevan hieronnan.
Ja mikä parasta, hoidon päätteeksi saat oman Gua sha -lastan kotiin viemisiksi, sekä opastuksen sen käyttöön kotihoitoa varten!
90 min130 e
Stressin selättäjä kasvohoitoHiljainen kasvohoito on suunniteltu erityisesti stressin lievittämiseen ja mielen rentouttamiseen. Koe täydellinen harmonia pään, kasvojen ja käsien hieronnan avulla, joka keskittyy erityisesti stressipisteisiin, kuten ohimoihin ja purentalihaksiin.
Korkealaatuinen Purodoren luksusluonnonkosmetiikka varmistaa, että ihostasi tulee pehmeä, ravittu ja hehkuva.
70 min90 e

Erikoiskasvohoidot

LisätietoaKestoHinta
Herkän ihon pelastus kasvohoitoTämä hoito on ihanteellinen couperosalle ja rosacealle alttiille iholle. Se auttaa poistamaan punaisuutta, vähentämään ihon herkkyysreaktioita ja kuumotusta sekä samalla kosteuttamaan ihoasi syvältä.
Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, (entsymaattinen kuorinta), seerumin imeytys ultraäänellä, joka tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä. Kasvohieronta, ihoa rauhoittava naamio, jonka aikana hellitään decolte ja hartiaseutua hieronnalla !
Lopuksi viimeistellään kasvohoito tehokkaalla seerumilla ja loppuvoiteilla
70 min110 e
Ajaton hehku -HappokuorintaVahvalle 30+ iholle suunnattu tehokas Pevonia A- vitamiini happohoito.
Tämä hoito on täydellinen valinta, jos haluat uudistaa ihoasi, lisätä sen heleyttä, pehmentää ja stimuloida sen toimintoja.
A-vitamiini tunnetaan tehokkaana ainesosana, joka auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä tasoittamaan ihon sävyä. Se auttaa myös stimuloimaan ihon kollageenituotantoa ja parantamaan ihon rakennetta ja elastisuutta
50 min95 e

Lisäpalvelut

LisätietoaKestoHinta
Ultraääni imeytys– tehostaa seerumin imeytymistä
– vahvistaa verenkiertoa
– stimuloi ihon toimintoja
– kosteuttaa
10 min10 e
Ultraääni ihonpuhdistusUltraäänipuhdistus kuorii ja poistaa talia vahingoittamatta kudosta.
Sopii myös herkälle iholle.
10 min10 e
TimanttihiontaTimanttihionta soveltuu ihon puhdistukseen vahvemmalle iholle.
– kuorii ihoa
– poistaa epäpuhtauksia
– heleyttää
10 min10 e
Gua shaYhdelle alueelle kohdennettu hieronta, esim. otsa, silmänympärykset, suun ympärys tai kaula.15 min10 e
Gua shaUseammalle ongelma-alueelle kohdistettua hierontaa.30 min25 e
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu20 min25 e
Ripsien värjäys15 min12,50 e
Kulmien värjäys 15 min12,50 e

Voit varata ajan oheisesta linkistä. Saatavilla myös lahjakortteja.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Hinnasto voimassa 1.1.2024 alkaen, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Korttimaksut

Peruutusehdot: Hoidon peruutus tulee tehdä viimeistään 12h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomasta, tai saapumatta jättämisestä veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa hoito siirretään seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.