Sokerointi

Sokerointi Alexandria Professional® tuotteilla on hellävarainen menetelmä poistamaan ei-toivottua, häiritsevää karvoitusta ja kuoria ihoa. Sokeri on täysin luonnonmukainen ja vegaaninen tuote, sitä voi vaikka syödä NAM!

Tervetuloa Retroon, Helsingin Pikku Huopalahteen sokerointiin!

Sokeroinnissa valittu käsittelyalue puhdistetaan ja esivalmistellaan, jotta sokerimassalle olisi mahdollisimman hyvä tarttumapinta. Sokeri levitetään vastakarvaan, ja poistetaan nopealla, pienellä liikkeellä myötäkarvaan. Näin varmistetaan, että karvat lähtevät kokonaisena karvatupesta. Sokerilla voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa. Suositus on noin 1,5 viikkoa sheivauksesta.

Ohjeita sokerointiin tuleville

Ennen sokerointiin tuloa: Sokerointia varten ei tarvitse valmistautua, päinvastoin. Sokerointia edeltävänä päivänä ei suositella ihon kuorimista, sillä sokerointi itsessään toimii kuorinnan tavoin. Ensikertalaisen on hyvä pitää mielessä, että tarvitsemme useamman hoitokäsittelyn, jotta saamme kaikki karvat kasvamaan samassa kasvuvaiheessa. Tähän voi mennä noin 3-4 hoitokertaa. 

Sokerointia ei suositella näissä tilanteissa: Auringon polttama, ärtynyt iho, haavat, syylät ja muut helposti tarttuvat viruksien ja bakteerien aiheuttamat infektiot, kuten herpes tai märkärupi. Sokerointia ei suositella Roaccutan tai muun vahvan A-vitaamiinipohjaisen lääkekuurin aikana. (Lääkkeen lopettamisesta on odotettava vähintään 1 kk ennen sokeroinnin aloittamista.)

Sokeroinnin jälkeen: Käsittelyn jälkeen tärkeää on välttää ihon liiallista ärsyyntymistä, kuten voimakasta hikoilemista, saunomista, ihon kuorimista tai auringon ottamista saman päivän aikana. Hyvällä kotihoidolla ehkäistään karvojen sisäänkasvamista. Ihon kuoriminen kuorintakintaalla 2-4 kertaa viikossa ja hyvä kosteutus auttavat ihoa pysymään pehmeänä. Varaa uusi aikasi 2-5 viikon sisälle sokeroinnistasi!

Kampanjatarjoukset

  • Uusille sokerointiasiakkaille 4 kk:n sisällä tehty kolmas sokerointikerta -50%
  • Tutustumisedun käyttäneille asiakkaille 4kk sisällä tehty kolmas sokerointikerta -15%

Hinnasto

LisätietoaKestoHinta
SääretHoitoalueeseen kuuluu:
– varpaat
– jalkapöytä
– sääret
– polvet
35 min50 e
ReidetHoitoalueeseen kuuluu:
– polvet
– reidet alushousujen rajaan asti
35 min50 e
Kainalot30 min40 e
BikinilinjaHoitoalueeseen kuuluu:
– alavatsa
– bikinilinja
– pakarat
35 min45 e
KäsivarretHoitoalueeseen kuuluu:
– kämmenselät
– käsivarret
– kyynärpäät
– olkavarret
35 min45 e
Selkä
Hoitoalueeseen kuuluu:
– yläselkä
– alaselkä alushousujen rajaan asti
45–60 min70 e
Rinta
Hoitoalueeseen kuuluu:
– rintakehän alue
– alavatsa alushousujen rajaan asti
45–60 min70 e
Leuka/YlähuuliMikäli sinulta ei ole koskaan poistettu leuan tai ylähuulen alueen karvoitusta sokerilla tai vahalla, varataan ensimmäinen aika koetestin ottamiseen. Testin ottaminen on maksutonta.10 min15 e
LisätietoaKestoHinta
Sääret + reidet70 min85 e
Käsivarret + kainalot65 min72 e
Sääret + reidet + bikinilinja90 min123 e
Selkä + kainalot90 min104 e
Rinta + kainalot90 min104 e
Kasvojen sokerointi Sisältää ylähuulen, leukalinjan, ja leuan sokeroinnin30 min40 e

Voit varata ajan oheisesta linkistä. Saatavilla myös lahjakortteja.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Hinnasto voimassa 1.1.2024 alkaen, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat: Korttimaksut

Peruutusehdot: Hoidon peruutus tulee tehdä viimeistään 12h ennen hoidon alkua. Peruuttamattomasta, tai saapumatta jättämisestä veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa hoito siirretään seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.